- A rebirth that integrates the past into the future. Since the fall of 2018, this mythical establishment, the only Palace on the Atlantic Coast, has undergone several phases of renovation: from its exteriors and roof, to almost all of its rooms, restaurants, bars and reception. The period furniture, tapestries, upholstery fabrics and trompe l’oeil have been entirely renovated or created by a team of craftsmen of the hotel’s own art, with the greatest respect for the traditional methods of the Napoleonic era.
- Des chambres et Suites, entre tradition et modernité. L’hôtel offre 86 chambres et 56 suites dont la superficie varie de 28 à 100 m2. Le dernier étage de l’hôtel en abrite quelques-unes dans une ambiance marine rappelant les croisières en bateau avec leurs fenêtres arrondies et hublots.
- Des Tables gourmandes qui subliment le terroir. Du restaurant « La Rotonde » au « Bar Napoléon III », en passant par le « Lounge » et la Terrasse, l’Hôtel du Palais fait vivre à ses hôtes des expériences culinaires raffinées, inspirées de produits locaux emblématiques du Pays Basque, cuisinés par le nouveau jeune Chef Exécutif, Aurélien Largeau.